Mayfair Mews

Within the Mayfair Conservation Area, an exciting scheme is rapidly taking shape which redevelops a former Cavalry & Guards Club into two contemporary, sustainable and super-smart homes. 

Working closely with award-winning international architects, Scott Brownrigg, our clever solution will comfortably accommodate all the technology these prime properties need and successfully deliver beautiful, state-of-the-art, luxurious family residences in the heart of London.   

Each property is designed to provide abundant living space, covering 700m2 (7,535 ft2) and 830m2 (8,935 ft2) respectively over 7 floors, including three basement levels.

Available space is one of our major challenges on this project. Our leading-edge lighting design is reducing cable lengths by 50%. Not only will this save installation time and free up room in each dwelling but it will also bring the eventual homeowners the freedom and flexibility to personalise the lighting moods and ambience for any and every room.

Throughout, our audio-visual technology will remain discreetly concealed behind and within walls and ceilings, breathing music into every space and creating a fantastically immersive and hugely enjoyable experience in the underground home cinemas.   Two further basement levels will contain a combined gym and swimming pool and spa area, and an automated parking system featuring a double height vehicle stacker.

We’re also integrating the lighting and audio-visual systems seamlessly with the security, blind and renewable heating technologies deployed in each property. So, from one control platform, all electronic systems are easily visible, accessible and controllable. 

Our technology expertise is helping to liberate a scheme, where every inch matters, into something truly extraordinary and exceptional.

Completion December 2017.    

Technical Specifications